Realizare website de prezentare

Site-ul va fi noua ta carte de vizită

Site-ul va fi noua ta carte de vizită

"Oare chiar am nevoie de site pentru businessul meu?". SIGUR ai nevoie de un website de prezentare bun pentru business-ul tău. Așteptarea tuturor este ca orice firmă să aibă un site web și firesc că, atunci când vor afla de serviciile sau de produsele tale, vor începe prin a căuta informații despre ele. Ideal ar fi să le afle dintr-o sursă oficială. Adică din site-ul tău.

Dacă intenționezi să-ți construiești prezența în online, atunci începe cu ce este cel mai important. Site-ul va fi cartea de vizită, va fi locul principal către care vei direcționa trafic, va fi locul în care clienții și potențialii tăi parteneri vor reveni ori de câte ori vor mai avea ceva de lămurit în ceea ce te privește.

Gândește-te așa: site-ul "va vorbi" despre afacerea ta 24 de ore, 7 zile pe săptămână, de-a lungul întregului an. Va fi acolo, să-și facă treaba, chiar mai mult timp decât tine. Și crede-ne pe cuvânt, îți dorești să fii bine reprezentat.

 
  • vizibilitate
  • credibilitate
  • promovarea companiei
  • promovarea ofertei
  • accesibil oricând și oriunde

Alege pachetul de servicii corespunzător nevoilor tale

Mentenanta si administrare

Așa cum afacerea ta are o dinamică care se reflectă în ofertare, adăugarea de promoții, diversificarea, modificarea sau renunțarea la diverse servicii, updatarea datelor de contact, așa și site-ul tău trebuie să reflecte aceste modificări.

În fond, vorbim de cartea ta de vizită. De cele mai multe ori se consideră că o dată cu realizarea site-ului web se încheie acest capitol și, drept urmare, se întâmpă ca informațiile să rămână neactualizate luni sau chiar ani de zile, ceea ce va avea ca efect scăderea numărului de vizite, scăderea popularității din online și, în cele din urmă, la scăderea vânzărilor.

Este ca și când ai înmâna cărți de vizită cu numărul de telefon greșit sau ai trimite catalogul de servicii fără să ai serviciile menționate corect în el. De acceea, strategia de dezvoltare a prezenței în online trebuie să includă o mentenanță eficientă și continuă. Mentenanța presupune acțiuni de întreținere și administrare, precum și adăugarea de funcționalități noi, actualizarea componentelor existente, editare, urmărirea parametrilor de funcționare.

  • supravegherea functionalitatii corecte a site-ului
  • adaugarea continutului și optimizarea acestuia
  • backup lunar si actualizarea platformei
  • timp de intervenție 24 - 48 ore